اپلیکیشن مرکز پویا نمایی صبا
دریافت نسخه اندروید

مشاهده خبر

تعداد بازدید:43
روابط عمومی مرکز پویانمایی صبا

گفتگو هفته نامه با : مدیرگروه نوجوان مرکز پویانمایی صبا

مجموعه‌های متنوعی درحال تولید است

مجموعه‌ های متنوعی درحال تولید است

 علیرضا قانع اسماعیل‌پور، مدیرگروه نوجوان مرکز پویانمایی صبا نیز در گفت‌وگو با هفته‌نامه صداوسیما، با اشاره به اینکه مجموعه کارهایی که در این مرکز برای گروه سنی نوجوان تولید می‌شود، شامل مجموعه‌هایی است که مردم با آن‌ها خاطره دارند، گفت: یکی از مجموعه‌های ویژه ما «پهلوانان» است که اکنون وارد هجدهمین سال تولید خودش شده و تا الان ۷۰ قسمت آن تولید و پخش شده است. مجموعه جدید «کشتی‌گیران» نیز در ۵۲ قسمت ۱۵دقیقه‌ای تولید خواهد شد که روایت زندگی ورزشی یک نوجوان علاقه‌مند به کشتی است و تا قهرمانی المپیک هم پیش می‌رود و بعد مربی کشتی می‌شود. این را هم باید اذعان کنم که پویانمایی سرمایه‌ای ماندگار است که هیچ‌وقت کهنه نمی‌شود. ما پویانمایی را یک کالای سرمایه‌ای می‌بینیم و افرادی که در این کار پیشرواند، درواقع آینده‌نگرند و برنامه‌ریزی‌شان برای ۱۰ سال آینده است.

وی افزود: برنامه‌های متنوعی را در مرکز صبا درحال تولید داریم، مثل مجموعه «گذشته نگذشته»، «نئاندرتال‌ها» و «فرایند» با موضوع علمی‌که با نگاهی به دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی ایران در مرحله اول در ۱۰ قسمت تولید خواهد شد. پویانمایی «سه برادر» داستان سه برادر در دوران تاریخی حکومت آل‌بویه است. مجموعه «دشت پرماجرا» مربوط به گروه‌های مقاومت با موضوع مقاومت و ایستادگی در برابر ستمگران، ماجرای حیوانات یک جنگل است. کفتارها جنگل را اشغال و حیوانات دیگر را از جنگل بیرون می‌کنند. این اثر به‌نوعی به موضوع مقاومت و مبارزه فلسطینی‌ها و جنایات رژیم صهیونیستی برای کودکان می‌پردازد. مجموعه «جوانمردان» به موضوع اشغال ایران و مجموعه «نئاندرتال‌ها» به موضوع جمعیت می‌پردازد. مجموعه «گذشته نگذشته» نیز برشی از تاریخ معاصر است و همه این مجموعه‌ها در حال تولیدند و البته مجموعه پویانمایی «پهلوانان» قرار است نوروز ۱۴۰۴ پخش شود.

 تولید برپایه اسناد بالادستی

قانع با بیان اینکه تمام تولیدات ما براساس اسناد بالادستی و سند تحول انجام می‌شود، گفت: همه کارهای تولیدی ما در ابتدا باید برمبنای تحقیق و نگارش انجام شوند. در غیر این صورت امکان‌پذیر نیست که ما به سمت تولید برویم. درواقع، سفارش تولید با موضوعات مختلف براساس اسناد بالادستی، ساختاری و ازطریق معاونت سیما به ما انتقال پیدا می‌کند و ما در برنامه‌سازی‌های خودمان موضوع جمعیت، آداب‌ورسوم و زندگی در مناطق گوناگون کشور و سایر موضوعات به‌روز را لحاظ می‌کنیم.

 ماهیت پاک پویانمایی ایرانی

وی با بیان اینکه آثار پویانمایی کشورهای مختلف معرف فرهنگ و آداب‌ورسوم همان کشورهاست، گفت: مثلاً وقتی پویانمایی «شکرستان» از تلویزیون‌های دنیا پخش بشود، نمایانگر این است که این پویانمایی متعلق به ایران است و باید بگویم که از پویانمایی‌های ایرانی استقبال  خوبی در داخل و کشورهای خارجی شده است؛ چراکه بسیار پاک و سالم‌اند.

 تولید صنعتی پویانمایی

مدیرگروه نوجوان مرکز پویانمایی صبا درباره صنعتی‌سازی تولید پویانمایی اظهار کر: ما قبلاً درزمینه تولید آثار پویانمایی تولید صنعتی نداشتیم. صنعتی یعنی اینکه بتوانیم تولید اثری را در تعداد و مدت طولانی ادامه بدهیم؛ یعنی یک مجموعه ۳۰دقیقه‌ای در ۸۰ قسمت تولید شود. تولید زمانی صنعتی می‌شود که برای ادامه کار حتماً وحدت رویه‌ای اتخاذ کرده باشید و اکنون ما در مرکز صبا کارهای سریالی پرتعداد انجام می‌دهیم؛ برای مثال یک اثر ۵۰۰قسمتی داریم و به کارهای کوتاه زیاد فکر نمی‌کنیم.

 عوامل دخیل در هزینه‌های تولید پویانمایی

مدیرگروه نوجوان مرکز پویانمایی صبا با اشاره به اینکه ساخت آثار پویانمایی و هزینه‌های آن از ابعاد مختلف قابل‌بررسی است، افزود: تولید پویانمایی به عواملی نظیر سه‌بعدی، دوبعدی، تک‌قسمتی یا سریالی بودن اثر و مانند آن بستگی دارد و به‌راحتی نمی‌شود هزینه‌های تولید را از قبل پیش‌بینی کرد؛ چراکه ساخت آثار پویانمایی مرحله‌به‌مرحله پیش می‌رود و از قبل برآورد هزینه کردن کار درستی نیست. البته این را هم باید بگویم که هزینه‌های تولید پویانمایی در ایران بسیار کمتر از کشورهای خارجی است.  وی اضافه کرد: پویانمایی تخصصی‌ترین رشته هنری نسبت به سینما و مثل نسبت پرستاری به پزشکی است. اگر سینما را مثل رشته پرستاری محسوب کنیم، پویانمایی در مقابل سینما مثل پزشکی است و این امر اهمیت آثار پویانمایی را و سختی کار در این رشته هنری نشان می‌دهد که حتماً باید در مسیر تولید باکیفیت از متخصصان این رشته بهره برد.  قانع افزود: بسیاری از متخصصان و کارشناسان ایرانی رشته پویانمایی به‌اصطلاح لژیونر شده‌اند و از کشورهای خارجی سفارش می‌گیرند.

 پیشرفت پویانمایی در ایران

وی با بیان اینکه ما قطعاً در علم پویانمایی و تولید آن پیشرفت کرده‌ایم گفت: ما ۱۸ سال قبل، تولید بسیار کمی داشتیم و اگر هم تولید می‌کردیم، تولیدات ما گاه ناقص و قابل‌پخش بین‌المللی نبود؛ اما امروز تولیدات ما نه‌تنها در ایران، بلکه در سایر کشورهای خارجی هم خواهان دارد و از آثار تولیدی ما استقبال می‌کنند.

مدیرگروه نوجوان مرکز پویانمایی صبا افزود: امروز همه تولیدات ما از همه شبکه‌های تلویزیونی صداوسیما پخش می‌شود و نزدیک به ۴۵ شرکت و گروه‌ فعال با مرکز پویانمایی صبا همکاری می‌کنند و کاملاً بر تولیدات نظارت داریم. نظارت را مرحله‌به‌مرحله و در یک فضای صمیمانه و دوستانه انجام می‌دهیم تا کارها به‌نحو احسن پیش برود.

آخرین اخبار

. درخشش پویانمایی های ایرانی در سینمای هند . «قصه های ناخوانده» در قاب تلویزیون . ساعت پویا در قاب شبکه نهال . سرنوشت شخصیت‌های قصه‌های کودکی در «قصه‌های ناخوانده» . «سرزمین مشاغل»؛ سفری فانتزی برای آشنایی کودکان با دنیای کار و مهارت . مهارتهای زندگی از قاب شبکه نهال . جشنواره «کتاب شیرین»؛ پیوند خلاقانه میان دنیای عروسک‌ها و ترویج کتاب‌خوانی . «بی‌پلاک»؛ روایتی انیمیشنی از حماسه شهید ابراهیم هادی بر آنتن شبکه دو . «زنبورک»؛ روایت شیرین زندگی جمعی برای کودکان ایرانی . «کتاب شیرین»؛ جشنواره‌ای برای پیوند نسل کودک با یار مهربان در شبکه‌های پویا و نهال . برگزاری جشنواره «کتاب شیرین» در شبکه های پویا و نهال . انیمیشن «رابی و روبی»؛ گامی نو در آموزش و پرورش خلاقانه کودکان . انیمیشن «بوستان سعدی» را از شبکه نهال ببینید . «جوانمردان»؛ روایتی برای تقویت هویت ملی در میان نوجوانان در قاب شبکه قرآن و معارف . پویانمایی مثل نامه در قاب شبکه نهال . خروس زیرک روی آنتن نهال . مرکز کودک‌ونوجوان سیما در روزهای جنگ یار مهربان خانواده‌‌ها بود- همدلی رسانه ملی با کودکان وطن . روایتی از تاریخ ایران و خلیج فارس در پویانمایی «نبرد هرمز» . پویانمایی «نبرد هرمز»، در دست تولید . «نبرد هرمز»؛ ادای احترام به تاریخ خلیج‌فارس در قالب پویانمایی . «قلب خورشید»؛ روایتی از سفر جوانمردی و پهلوانی از شبکه دو سیما . «کشتی‌گیران» و «پهلوانان» در صدر پرمخاطب‌ها . آموزش و تربیت تمرکز اصلی گروه خردسال مرکز پویانمایی صبا . نگاهی به تازه‌ترین فعالیت‌ها و تولیدات مرکز پویانمایی صبا در سال 1404 . پخش مجموعه تندر از شبکه نهال . پخش «رابی و روبی» از شبکه پویا . پویانمایی کاوان و جیکا . بیعت ما، تجدید پیمان با افق روشن حق است . . چی شد که این رنگی شدم . محافظان جنگل . پویانمایی قصه های ناخوانده . پویانمایی نابغه های کوچک . "کاوان و جیکا" امنیت را به زبان کودکانه روایت می کند . آموزش خردسالان به کمک «داینا کوچولوها» . «جوانمردان» به شبکه تهران رسید . راه اندازی رسمی شبکه تلوبیونی بازی، همزمان با آغاز هفت‌خوان بازی‌های رایانه‌ای . پخش مجموعه پویانمایی شکرستان از شبکه نهال . "محله سبزیجات" روی انتن شبکه نهال . «فرآیند» درقاب شبکه امید . «صالح و نرگس» تلاشی برای آشنایی کودک امروز با الگوهای واقعی اهل بیت(ع) است. . بازدید رئیس مرکز کودک و نوجوان سیما از پروژه‌های پویانمایی در حال تولید . «افسانه موزه ها» در قاب امید . «مسافری از ژاپن»؛ روایتی صمیمی و مستند از یک مادر شهید /۱۰ قسمت نخست پویانمایی آماده پخش شد . «محافظان جنگل» از آموزش شعاری تا تربیت رفتاری . از قصه‌های کلر ژوبرت تا اشعار مصطفی رحماندوست . «محافظان جنگل»؛ روایت هدفمند برای تربیت نسل دوستدار طبیعت . قصه‌های ناخوانده . «قصه‌های ناخوانده» / بازآفرینی قصه‌گویی ایرانی برای کودک امروز . «لینا لونا» با نغمه‌های ایرانی در شبکه دو

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها

© تمام حقوق این سایت متعلق به مرکز پویا نمایی صبای صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران است.
تمام حقوق این سایت متعلق به مرکز پویا نمایی مرکز پویا نمایی صبا صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران می باشد.